Programok, fellépések:

2018. 11. 20.  Wesley János Iskola látogatása Burattinoban

- 2018. 11. 18.  Koncert a mosolyért   (Művészettel a mosolyért )

Superar, Verein zur Förderung der Musik  #weareallsuperar 

A Superar Zeneművészeti Program 2018 szeptemberében, az iskolai tanévvel együtt, az Burattino Iskola delelötti programjába beágyazva indul.

Az együttműködő iskola számára a Superar Zeneművészeti Program ingyenes, semmilyen anyagi költséggel nem jár.
A Superar Austria magyarországi tevékenységéért a szervezet magyarországi programkoordinátora a felelős. A Superar név és logó használata, a Superar oktatási modelljének alkalmazása Magyarországon kizárólag a Superar Austria magyarországi programkoordinátorának hivatalos engedélyével lehetséges.
Az együttműködő iskola vállalja a program megvalósulásához szükséges óraszám biztosítását a Superar pedagógus számára. A program két osztályban indul, általános iskola 2. és 3. osztályában. Az osztályok heti négy Superar órán vesznek részt. A Superar órákon a Superar pedagóguson kívül az iskola pedagógusa (osztályfőnök vagy szaktanár) is részt vesz.
A Superar Zeneművészeti Program pedagógiai modelljének változtatása (óraszám változtatása, repertoár változtatása, a Superar óra más órákkal való összevonása) csak a Superar Austria beleegyezésével lehetséges.
Az együttműködő iskola vállalja, hogy aktívan részt vesz a Superar iskolán kívüli programjainak (fellépések, koncertek, utazások) szervezésében és lebonyolításában. (Kísérő tanárok biztosítása, gyerekek felügyeletének megszervezése, szülőkkel való kapcsolattartás). Ezek a programok a résztvevő gyerekek, szülők, pedagógusok és egyéb segítők számára nem járnak anyagi költségekkel.