É D I  Hatékony iskolai értékelési rendszer

Olyan önfejlődő struktúrát szeretnénk létrehozni, mely a szokványos módon elterjedt értékelési rendszeren túlmutat és alapvetően megváltoztatja a gyerekek motivációját. A Burattinóban második éve működik egy saját fejlesztésű rendszer, amely lehetőséget ad diákjainknak, hogy iskolai és iskolán kívüli tevékenységükkel játékos keretek közt pontokat gyűjthessenek, és azokat az iskolai boltban valódi javakra, különféle programokra, lehetőségekre válthassák. Az "ÉDI " rendszer ( ÉN - DIÁKTÁRSAIM - ISKOLÁM ) egy nagyon komoly játék, mert az iskolai élet minden aspektusára kiterjed.

Virtuális pénz az iskolában ?

A KPMG 9 millió forinttal támogatja a csepeli Burattino iskola projektjét, mely az idén először meghirdetett, fiatalok pénzügyi tudatosságát fejlesztő pályázat győztese. A projekt keretein belül a már kipróbált motivációs rendszert a Burattino a KPMG-vel együttműködve digitális alapokra helyezi majd.                      FOTÓK

Nagyon köszönjük a segítséget! 

Működési támogatás

A 2016/17-es tanévben a United Way Magyarország pénzügyi tudatosság szakmai programja keretében a program első félévét a Lexmark International Inc. és a 3M Hungária Kft. finanszírozta.

A 2017/18-as tanév első felének pénzügyi hátterét pedig az Erőforrás Alapítvány, United Way Magyarország teremtette meg.

Nagyon köszönjük a segítséget!