Támogasd munkánkat adód 1%-val!  Köszönjük!

Ha még nem ajánlottad fel adód 1%-át, kérlek támogasd a Burattino Hátrányos Helyzetűeket Segítő Iskolaalapítványt! Az egyszázalékos felajánlásokat olyan tevékenységekre fordítjuk, amelyek gyerekeink számára szociális hátterük miatt elérhetetlenek lennének. Az alapítvány legfontosabb célja a Burattino Iskola, Gyermekotthon fenntartása, a Burattino program támogatása.         


A rendszeres szociális és mentális törődés mellett a sport- és kulturális események, erdei iskolák és táborok szerepe kiemelten jelentős a szociálisan hátrányos helyzetű gyerekek nevelésében. Iskolánkban kizárólag rászoruló gyermekekkel foglalkozunk, természetesen tandíjmentesen. Kiemelten fontosnak tartjuk az esélyteremtést, hiszünk abban, hogy a hátrányok kinőhetőek, és hogy mindenki tehetséges valamiben. Pedagógiai programunk - amelynek meghatározó elemei a különféle iskolai időn kívüli tevékenységek - csak támogatóink segítségével valósulhat meg magas színvonalúan.

A tavaly befolyó összegből színházba, koncertre, kiállításokra vittük tanítványainkat, erdei iskolai programokat szerveztünk, tehetséges gyerekeinknek hangszert, sportszert vettünk, illetve az iskolánk környezetében élő rászoruló családokat támogattuk.