A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában a következő programokon vettünk részt:

2017. december 08.        - Különös világok foglalkozás (Alice Csodaországban)  - 8.osztály

2017.november 29.         - Különös világok foglalkozás (Alice Csodaországban) - 3.osztály

2017. október 13.             - Víz-játékok foglalkozás 8. osztály

2017. szeptember 29.     - Tűzfalváros foglalkozás 8. osztály
2017. március 23.            - Virtuális ikonok kiállítás. "Virtuális ikonjaink" 11. osztály
2017. március 1.               - Virtuális ikonok kiállítás, "Ikon póló foglalkozás" 7. osztály
2017. május 05.               - "Tervezz várost! Várostervezés-projektmenedzsment foglalkozás" 7. osztály
2017. január 5.                 - Bartók újratöltve 7. osztály
2017. január 12.               - Árnyjáték Bartókra 1-2. osztály
2016. október 21.            - Camera obscura
2016. május 06.              - Linómetszet
2016. április 22.               - Monotípia technika tanulása Deák utcai Ifjúsági Művészeti házbanIt's Always Tea-Time - illusztrációk 18 országból. Nemzetközi illusztrációs kiállítás az Alice Csodaországban témájára.

Víz-játékok foglalkozás Mit jelent számunkra a víz? Mi jut eszünkbe a vízről? Ilyen és ehhez hasonló kérdéseket járunk körbe a foglalkozás során asszociációs, kreatív mozgásos játékokkal. Érzéseket, gondolatokat hívunk elő, mesélünk a vízzel, a vízről. 

Tűzfalváros foglalkozás "Szeptemberi kiállításunkon betekintést nyerhetünk lengyel urban art művészek munkáiba, akik alkotásaikkal megváltoztatták egy épület, egy utca, akár egy egész város képét. Múzeumpedagógiai foglalkozásunk keretében magunk is kísérletezhetünk Budapest városképének átalakításával egy-egy épületen keresztül."

TERVEZZ VÁROST! Várostervezés-projektmenedzsment foglalkozás 14-19 éveseknek Itt az alkalom, hogy újratervezd kedvenc budapesti helyszíneidet! A foglalkozáson a projektmenedzsment eszközeit igénybe véve, a csoportok feladata, hogy felújítsanak egy választott budapesti teret. 

Virtuális ikonjaink (15-18 éves korig) A kiállításon megismerjük a digitális világban terjedő jelenségeket, alkalmazásokat, tevékenységeket, melyek átszövik életünket, befolyásolják mindennapjainkat.A kortárs művészek és a diákok alkotásainak segítségével reflektálunk a hétköznapjainkat érintő és gyakran nehezen tudatosítható folyamatokra.Virtuális ikonok kiállítás, Ikon póló foglalkozás Kedvenc ikonjainkat képi üzenetként megfogalmazva, egyedi nyomatozású pólón jelenítjük meg, amelyet hazavihetünk!
Árnyjáték Bartókra  Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria 7-13 éveseknek ajánlott múzeumpedagógiai foglalkozásunkon Bartók Béla választott színpadi művét (A csodálatos mandarin, A fából faragott királyfi, A Kékszakállú herceg vára) árnyszínházban jelenítjük meg, amelynek során nem csak a bábok, hanem a gyerekek is bebújhatnak a színpad mögé.
Monotípia tanulása Deák utcai Ifjúsági Művészeti házban