A Deák17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galériában a következő programokon vettünk részt:

2016. április 22.    - Monotípia technika tanulása Deák utcai Ifjúsági Művészeti házban
2016. május 06.    - Linómetszet
2016. október 21.  - Camera obscura
2017. január 5.       - Bartók újratöltve 7. osztály
2017. január 12.      - Árnyjáték Bartókra 1-2. osztály
2017. március 1.      - Virtuális ikonok kiállítás, "Ikon póló foglalkozás" 7. osztály
2017. március 23.   - Virtuális ikonok kiállítás. "Virtuális ikonjaink" 11. osztály

2017. május 05.      - "Tervezz várost! Várostervezés-projektmenedzsment foglalkozás"  7. osztály


TERVEZZ VÁROST! Várostervezés-projektmenedzsment foglalkozás 14-19 éveseknek Itt az alkalom, hogy újratervezd kedvenc budapesti helyszíneidet! A foglalkozáson a projektmenedzsment eszközeit igénybe véve, a csoportok feladata, hogy felújítsanak egy választott budapesti teret. 

Virtuális ikonjaink (15-18 éves korig) A kiállításon megismerjük a digitális világban terjedő jelenségeket, alkalmazásokat, tevékenységeket, melyek átszövik életünket, befolyásolják mindennapjainkat.A kortárs művészek és a diákok alkotásainak segítségével reflektálunk a hétköznapjainkat érintő és gyakran nehezen tudatosítható folyamatokra.Virtuális ikonok kiállítás, Ikon póló foglalkozás Kedvenc ikonjainkat képi üzenetként megfogalmazva, egyedi nyomatozású pólón jelenítjük meg, amelyet hazavihetünk!
Árnyjáték Bartókra -Deák 17 Gyermek és Ifjúsági Művészeti Galéria 7-13 éveseknek ajánlott múzeumpedagógiai foglalkozásunkon Bartók Béla választott színpadi művét (A csodálatos mandarin, A fából faragott királyfi, A Kékszakállú herceg vára) árnyszínházban jelenítjük meg, amelynek során nem csak a bábok, hanem a gyerekek is bebújhatnak a színpad mögé.
Monotípia tanulása Deák utcai Ifjúsági Művészeti házban